Predbožićno vrijeme već tradicionalno je vrijeme kada se na razne načine pomaže obiteljima u potrebi kako bi što sretnije i dostojanstvenije proslavili Božić, a onda i Novu godinu. Tada se redaju razne akcije, u koje se uključuju tvrtke, udruge, ali i škole i obični građani, a koje vraćaju vjeru u ljude i pokazuju da uvijek ima onih koji su spremni pomoći na neki način.

Jedna od takvih akcija je i ona koju su realizirali građani Gospića te tako uljepšali Božić obitelji u okolicu Gospića koju čini baka sa dvoje unučadi.

Nema ljepšeg poklona od dječje radosti. Volite se i pazite druge, nema veće sreće za blagdane od osmjeha i sreće za koje znate da možete preuzeti dio zasluge.

Pomoć koja je započela sa nekoliko ljudi a pretvorila se u lavinu građana velikog srca koji su omogućili obitelji dostojan Božić svakog čovjeka.

Veliko hvala svima koji su podržali ovu akciju i pokazali da su spremni pomoći onima kojima je potrebno.  Svi možemo biti sretni i ponosni da smo pokazali osjećaj veselja darivanja i ljubavi što i je pravi duh Božića.

Gs Press