Pozivamo vas na Zeleni sajam koji će se održati 22. lipnja (subota), s početkom u 15 sati!!

0
540

Dragi roditelji i mališani, pridružite nam se na nezaboravnom Zelenom sajmu gdje vas ove godine uz veslačku regatu, natjecanje u kuhanju kotlića i glazbeni program koji smo već najavili, očekuje i raznovrstan dječji program pun uzbuđenja i zabave!!!

Doživite jedinstveno iskustvo i osjetite bliskost s plemenitim konjima. Naši iskusni instruktori će voditi vaše mališane kroz čaroliju jahanja u sigurnom i kontroliranom okruženju. Otkrijte umjetnost filcanja vune i stvorite prekrasne rukotvorine. Uz stručnu pomoć, vaša djeca će naučiti kako pretvoriti meku vunu u šarene i maštovite predmete koje će moći ponijeti kući kao uspomenu.Uronite u svijet glinenih čarolija! Radionica izrade glinenih predmeta pružit će vašim mališanima priliku da rukama oblikuju vlastite kreacije, od sitnih skulptura do korisnih predmeta. U Zelenoj kućici se kriju čuda, posjetite radionicu kojoj je cilj na kreativan način najmlađe educirati o važnosti zašite prirode. Svoje materijale na sajmu će izložiti i tvrtka Windspace od kojih na licu mjesta možete saznati o obnovljivim izvorima energije – energiji vjetra. Predstava “Šumska priča” u izvedbi Produkcije Z zasigurno će razveseliti mališane. Naši dragi gosti, članovi Spelološkog kluba Samobor, pripremili su speleološku avanturu za djecu!

Ne propustite ovu priliku da kupite domaće proizvode lokalnih izlagača, kvalitetno provedete vrijeme na svježem zraku, okruženi zelenilom i radosnim smijehom djece!

Vidimo se u Perušiću!

Gs Press