Štakori su se vratili u Gospić!

0
1529

Jedan zabrinuti stanovnik Gospića javio nam se s problemom koji mu otežava svakodnevni život. Nakon radova na cestama, štakori su počeli izlaziti iz rupu na dnu prednjih vrata susjedne kuće, unosivši nemir i strah u njegov dom.

Bez obzira na višestruke prijave komunalnim službama, problem još uvijek nije riješen. Uznemireni građanin više puta je pokušao riješiti problem prijavama nadležnim službama, uključujući gradski Komunalac, komunalnog redara, Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije i socijalnu službu, no bez ikakvog učinka. Prema njegovim riječima, troje članova obitelji bili su svjedoci kako iz rupe izlazi sedam do osam štakora. Uslijedio je pokušaj fotografiranja, tijekom kojeg je snimljen najmanji štakor, veličine oko 25 centimetara.

Stanovnik Gospića apelira na hitnu reakciju nadležnih kako bi se spriječilo širenje bolesti i zaraza koje bi mogle proizaći iz ovog problema. Strah od mogućih posljedica je velik, s obzirom na to da veličina najmanjeg štakora upućuje na to da su ostali primjerci znatno veći.

Gs Press