Karlobag se ovog srpnja ponovno pretvara u središte kulture i zabave s bogatim programom događanja pod nazivom “Ljeto u Karlobagu 2024”. Program započinje 13. srpnja nastupom Trio Tremola na Trgu dr. Franje Tuđmana u 20:30 sati, a nastavlja se nizom glazbenih i kulturnih događaja koji će svakako obogatiti vruće ljetne noći.

Za ljubitelje mediteranskih melodija, 17. srpnja na istom mjestu, održat će se koncert pod nazivom “Musica Mediterranea” također u 20:30. Slijedi nastup Marianne Ilkiv 20. srpnja u 20 sati, koji će dodatno upotpuniti glazbenu ponudu.

Ljubitelji kazališta i životinjskog carstva doći će na svoje 25. srpnja u 20 sati kada će Lutkarsko kazalište organizirati Festival životinjskog carstva. Klapa More Šibenik nastupa 27. srpnja u 20:30, donoseći šarm tradicionalne klapske pjesme.

Sportski entuzijasti mogu uživati u malonogometnom turniru “Heroji Domovinskog rata” koji će se održati 28. srpnja na igralištu Laktinac s početkom u 20:30. Za kraj mjeseca, 30. srpnja, Duo Family će zatvoriti ovaj spektakularni niz događanja nastupom u 20:30 na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Turistička zajednica Općine Karlobag, koja organizira sve ove događaje, poziva sve mještane i turiste da se pridruže i uveličaju ovo ljetno veselje.

Gs Press