Picklevall club Nikola Tesla Croatia u suradnji sa STOP SHOP Gospić najavljuje uzbudljiv Pickleball event, koji će se održati ove nedjelje, 25. kolovoza 2024. godine od 11 do 14 sati. Ovaj sportsko-zabavni događaj namijenjen je svim generacijama, a pripremljen je bogat program koji će razveseliti posjetitelje.
Ako tražite zabavan način za provesti nedjelju, dođite i okušajte se u igranju pickleballa, popularnog sporta koji kombinira elemente tenisa, badmintona i stolnog tenisa. Bez obzira na to jeste li iskusni igrač ili potpuni početnik, dobrodošli ste pridružiti se! Za najmlađe sudionike, koji nemaju prethodno iskustvo, bit će organizirana prezentacija i mini turnir gdje će moći pokazati svoje vještine i zabaviti se u društvu vršnjaka, a oni najbolji osvojit će nagrade.
Osim sportskih aktivnosti, posjetitelje očekuje i zabava uz maskotu, koja će se pobrinuti za smijeh i veselje. Organizirana je i tombola s atraktivnim nagradama, a za one najmlađe tu je i facepainting – prilika da se pretvore u svoje omiljene junake.
Ne propustite priliku za nedjelju punu zabave i rekreacije u Gospiću! Prijavite se za sudjelovanje putem linka: https://forms.gle/dX2QJx2RKahgXAGk8
Vidimo se u STOP SHOP Gospić 25.8. od 11 sati, gdje vas očekuje dan prepun aktivnosti i veselja!
Gs Press