SDP Ličko-senjske županije sinoć je raspustio svoju organizaciju u Gospiću. Za povjerenika stranke imenovan je Krešimir Benković.

U razgovoru za Telegram bivši šef gradske organizacije Nikola Maras ističe da su raspušteni jer su u četvrtak dali podršku četvorici nedavno suspendiranih članova Predsjedništva SDP-a te zatražili unutarstranačke izbore u SDP-u.

Zanimljivo je i to da je upravo predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski na nedavnom Glavnom odboru stranke predložio suspenziju četvorke iz Predsjedništva.

Maras koji je u lokalnoj javnosti poznatiji kao gubitnik gotovo svih dosadašnjih izbora na svom je facebook profilu izvrjeđao predsjednika SDP-a Ličko-senjske županije. Maras Zrinskog naziva “kvislingom” koji je kako je napisao za povjerenika postavio bivšeg HDZ-ovca Krešimira Benkovića.

Zanimljivo je i to da se Maras sve do neodavno kleo u stranačkog kolegu Benkovića i koristio ga za podmukle napade na HDZ-ovu vlast. Izgleda da je ljubav “pukla” kada se Benković umjesto za Marasa odlučio za Zrinskog.

Facebook-Nikola Maras 14 hrs Ako se u SDP izbori do kraja 2018. godine ne raspišu smatrajte ga pokojnim i potpuno asimiliranim od HDZ borga. Zato drugarice i drugovi ako još možete budite se iz sna!!!!
Facebook-Nikola Maras Yesterday at 10:10 PM  Gradski odbor SDP Gospić je u četvrtak jednoglasno donio podršku suspendiranim članovima predsjedništva SDP Hrvatske odnosno od 13 članova prisutnih 13 je bilo za raspisivanje izbora. Danas je isti kvisling koji je predložio tu suspenziju tankom većinom glasova raspustio tijela daleko najveće organizacije u županiji i postavio bivšeg HDZ-ovca iz 2012. godine za povjerenika i svojeg tajnika  Mrak parodija, ali no pasaran jer ima još pravih drugovaErik Fabijanić možeš me izbaciti ali sretan nećeš biti nikada.
Gs Press

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.