Gospić jutros najhladniji grad u Hrvatskoj

0
370

Prema službenim podacima Državnog hidro-meteorološkog zavoda Hrvatske Gospić je jutros u 7 sati bio najhladniji grad u Hrvatskoj. Živa u termometru spustila se na -1.2 stupnjeva C.  Malo toplije je mjerio i grad Otočac sa -1.0 stupnjeva C. Zanimljivo je da je Zavižan u isto vrijeme mjerio 8.5 stupnjeva C.

Hrvatska danas

Pretežno sunčano i danju toplije. Jutro svježe, u unutrašnjosti ponegdje uz maglu i slab mraz. Vjetar na kopnu uglavnom slab. Na Jadranu slaba i umjerena, na udare ponegdje jaka bura i sjeverni vjetar, poslijepodne će djelomice okrenuti na sjeverozapadni i zapadni vjetar, na jugu i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 16 i 21, na Jadranu od 21 do 26 °C.

Hrvatska sutra

Pretežno sunčano i malo toplije. Ujutro je ponajprije po kotlinama i uz rijeke moguća magla ili sumaglica. Vjetar na kopnu uglavnom slab. Na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, a zatim sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na Jadranu od 12 do 16, a najviša dnevna uglavnom između 20 i 25 °C.

Gs Press / DHMZ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.