Današnji tajnik HDZ-a bio na listi SDP-a

0
632

Nije jasno zašto Ernest Petry gotovo cijeli svoj život želi sebe neistinama učiniti žrtvom. Tako je ponovno uhvaćen u neistinama koje često iznosi, pa sada traži izlaz u novom neshvatljivom reagiranju. U najnovijem priopćenju  uvjerava da je tema bila citiramo „koristi županijsku infrastrukturu i zaposlenike u stranačke svrhe“. Dakle kada je uhvaćen u laži pokušava se izvući novim neistinama.

PRVO PRIOPĆENJE PETRIJA „PRESTANITE S UZURPACIJOM PROSTORA“

 U prvom priopćenju kaže citiramo „pozivamo na prestanak uzurpacije prostora zgrade“. Kada je uhvaćen da govori neistine te kada je uvidio da su sve političke stranke  koristile isti prostor za tiskovne ili za izjave ide s novim priopćenjem kojim negira prvo.

DRUGO PRIOĆENJE PETRIJA „PRESTANITE KORISTITI ŽUPANIJSKU INFRASTRUKTURU….“

 U novom priopćenju poziva da se prestane koristiti županijska infrastruktura i zaposlenicite da ga se proziva na osobnoj razini.Rekli smo samo istinu, a i brojni novinski članci o tome govore, da je bio član HDZ-a pa nakon toga član Hrvatskog bloka, pa s MOST-om, Nezavisnom listom Bure promjena, pa s HNS-om te sada trenutno  u HDZ-u. Da upravo sve je to bio Ernest Petry i gdje tu ima osobnog blaćenja, to su sve samo činjenice. Na to se nismo htjeli osvrtati ali već kada Ernest Petry ponovno reagira,istinski i pošteni HDZ-ovci moraju znati da je, danas njihov tajnik bio na listi SDP-a i to drugi i na toj listi ušao u županijsku skupštinu. Je li i to blaćenje na osobnoj razini kako to naziva Petry ? Ne to su samo činjenice ,a znamo da bi g. Ernest Petry bio najsretniji da te činjenice može izbrisati ali eto, ostalo zapisano.

Glavni tajnik stranke LiPO

Alen Zorić